Virágkoktél Design Tartósitott zuzmófalak mohafalak növényfalak virágfalak

Tartósitott izlandi zuzmó design falainkkal és mohafalainkkal költöztesse otthonába a zöld természetet,zuzmócsempe dekorációk

Mit kell tudni a tartósitott izlandi zuzmó falakról ,erdei mohafalakról,növényfalakról

 

Először is amit tudni kell,hogy a tartósitott növények nem  műnövények,hanem élő növények melyek le lettek tartósitva.

Sokan még nem is hallottak vagy nem is láttak tartósitott növényeket,virágokat és növényfalakat.Ezért szeretnénk még inkább megismertetni több felhasználóval  a hazai piacon tartósitott növényekkel készitett kinálatainkat.

A hazai piacon cégünk immár 9éve készit tartósított zuzmófalakat,növényfaliképeket  és ennek köszönhetően több növénydekoráció már több éve virít és nem száradt el,melyek akár személyesen is megtekinthetőek és persze garancia arra,hogy tényleg a növények évekig viz hozzá adása nélkül nem száradnak el.

Több éves szakmai tudásunkkal biztositjuk a garanciát az általunk készitett tartósitott növénydekorációkra és növényfalakra,zuzmófalakra vonatkozóan.

Először is amit tudni kell a tartósitott növényekről,növényfalakról,zuzmófalakról:

A növény nedvessége helyettesitve van egy 100%-ban természetes glicerin alapú folyadékkal melynek köszönhetően a növény megőrzi évekig a puhaságát,természetességét,és így nem igényel vizet sem.

Tartósitott növények festve vannak mivel a glicerin a növény szinét megbarnitja elveszitve az adott szinét.

Színre festés:ruhafestékkel mely vegyszermentes

Portalanítás:

zuzmófal,mohafal moha gömbmoha fal egyáltalán nem porosodik mivel a növény a beltérben lévő páratartalmat magába szívja és ezáltal öntisztúl.

Megfelelő páratartalom mellett tartósított zuzmó falaink nem száradnak el.

Páratartalom:40-60%

Mely szellőztetéssel beltérben elérhető.

Ahol nem igazán biztosított a páratartalom ott páramentesítő készüléket kell bíztosítani a helyiségbe.

Tartósitott növényekből készithető cserepes beültethető örökzöld dekoráció melyet egyáltalán nem kell öntözni vagy virágcsokrok,vagy növényfalak.

Tartósitott növényfalaink még megtekinthetőek:

www.viragkoktel.hu

Ha nincs elképzelése,hogy lakását vagy irodáját miként szeretné tartósitott növényeinkkel disziteni de szeretne mindenképp tartósitott növénydekorációt akkor mi segitünk a tervezésben és a szinek megvalósitásában ,falikép méretek meghatározásában is.

Helyszinre kimegyünk és ötleteinkkel segitjük az Ön elképzelésének megvalósitását.

Kérjen időpontot,hogy mikor keressük fel személyesen és egyeztessük milyen tartósitott növénydekorációt szeretne az irodájába vagy lakásába.

Cégek részére is vállalunk nagyobb irodai falfelületek diszitését, tartósitott növényekkel készitett falpanelek kivitelezését és szerelését  szakmai tudásunkkat és tapasztalainkkal.

Cégeknek belső épitészünk által megtervezzük tartósitott növényekkel készitett falidekorációt és térdekorációt.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 107
Heti: 488
Havi: 2 810
Össz.: 113 974
Oldal: Mit kell tudni a tartósitott növényekről
Virágkoktél Design Tartósitott zuzmófalak mohafalak növényfalak virágfalak - © 2008 - 2020 - tartosnovenyfalak.hupont.hu